Бившият световен шампион в тежка категория Дейвид Хей, който в

...
Бившият световен шампион в тежка категория Дейвид Хей, който в
Коментари Харесай

Дейвид Хей: Не подценявайте Пулев

Бившият международен първенец в тежка категория Дейвид Хей, който сега се изживява като управител и коментатор, прикани почитателите на бокса в Англия да не подценяват Кубрат Пулев. Според него българинът може да сервира изненада против международния първенец Антъни Джошуа в Лондон след три месеца и половина.

“Не би трябвало да подценяваме възможностите на Пулев. Той е извънредно умел, бил е европейски първенец и към този момент има победи над рискови съперници, освен това реализирани с много огромна лекост. Единственият негатив във визитката му идва от мача с Владимип Кличко - борба, в която той стартира сносно. Пулев нарани Кличко в първия рунд със солидни прави удари, само че Владимир в оня стадий от кариерата си към момента се отнасяше професионално към нещата и откри метод да обърне конфликта. За да е сигурен, че ще победи Пулев, Ей Джей би трябвало да направи това, което прави най-добре. Трябва да построи вярната тактика, да се възползва от физиката си и да вкара скорост и мощност.
 Знаем, че Ей Джей е необикновено мощен и мощен, само че боксовите му умения се усъвършенстваха след загубата от Руис. Имаше голям контрастност във връзка с скорост, мощност и напредване от това, което видяхме в Саудитска Арабия спрямо Ню Йорк. Ако продължи да се развива в тази тенденция, работи с треньорите и изследва освен себе си, само че и съперника, той ще наподобява добре против Пулев през лятото”, разяснява обстановката Дейвид Хей.

“Тема Спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР