Бившият супермодел Линда Еванджелиста призна, че е била обезобразена за

...
Бившият супермодел Линда Еванджелиста призна, че е била обезобразена за
Коментари Харесай

Линда Еванджелиста завежда дело заради козметична процедура с обратен ефект

Бившият супермодел Линда Еванджелиста призна, че е била обезобразена за непрекъснато от козметична процедура за понижаване на мазнините, която я е предиздвикала да наподобява подута и неузнаваема. Това оповестява БГНЕС.

56-годишната Еванджелиста сподели, че се е подложила на CoolSculpting преди пет години и че е получила редкия непряк резултат, който предизвиква увеличение, а не понижаване на мастните кафези.

Канадката Еванджелиста, икона на стилния подиум през 90-те, изявявала се в дефилета със звезди като Синди Крофорд и Наоми Кембъл, съобщи в обява в Instagram, че в никакъв случай не е била предизвестена за рисковете от процедурата и в този момент завежда дело.

Тя сподели, че сегашният ѝ тип - резултат от положение, наречено „ парадоксална мастна хиперплазия “ - изяснява отсъствието ѝ от светлините на прожекторите през последните години.

„ За моите почитатели, които се чудят за какво ме няма, до момента в който кариерата на моите връстнички процъфтява, повода е, че бях брутално обезобразена от CoolSculpting процедурата, която направи тъкмо противоположното на обещаното “, написа Еванджелиста.

" Увеличи, вместо да понижи мастните ми кафези и ме остави трайно деформирана даже откакто претърпях две мъчителни, несполучливи, коригиращи интервенции. Останах, както разказват медиите, " неузнаваема ", добави тя.

Процедурата за козметично извайване е предопределена да замрази и убие клетките в мастните натрупвания, тъй че тялото да може да ги отстрани.

Линда Еванджелиста сподели, че несполучливата процедура я е трансформирала в депресирана отшелничка, разяждана от омерзение към себе си, а досегашният ѝ метод на живот е погубен.

„ Продължавам напред, с цел да се отърва от срама, и излизам обществено с моята история “, написа някогашният супермодел. " Толкова съм изтощена да пребивавам по този метод. Бих желала да изляза през вратата с вдигната глава, макар че към този момент не наподобявам на себе си. "

 Линда Еванджелиста по време на церемония вечер в Нюйоркския музей на изкуствата, 4 май 2015 г./ Снимка: ЕРА  2 юли 2007 година, Париж, Линда Еванджелиста на дефиле на дизайнера Джон Галиано за фешън къща Dior / Снимка: ЕПА
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР