Бившият страж на Фиорентина Себастиан Фрей сериозно критикува ръководството на

...
Бившият страж на Фиорентина Себастиан Фрей сериозно критикува ръководството на
Коментари Харесай

Бивш вратар на Фиорентина: Шефовете допуснаха огромна грешка

Бившият пазач на Фиорентина Себастиан Фрей съществено подлага на критика управлението на "виолетовите ".

В сряда, договорът на Франк Рибери с отбора от Флоренция публично изтече, и французинът умерено може да си търси нов тим.

Според френския вратар, от Фиорентина горчиво ще съжаляват, че са оставили един извънредно класен футболист да си тръгне без даже да се водят каквито и да е диалози за нов договор.

"Не разбирам какво се случва. Да оставиш човек като Франк да напусне просто по този начин, в случай, че той бе подготвен да остане и оказва помощ. Това е Франк Рибери, приказваме за състезател от международна класа на каквато и възраст да е. Ръководството сгреши доста и горчиво ще съжалява. Рибери искаше да се раздава и считам, че оказа помощ с каквото можа през предишния сезон ", разяснява Фрей.

"Не мога да схвана политиката на Фиорентина, какво желаят те, какви цели гонят, само че по всичко проличава, че тимът няма никакви упоритости за възвръщане на остарялата популярност. Феновете ще са изцяло прави да подлагат на критика, а по този начин или другояче Франк ще продължи кариерата си другаде ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР