Бившият старши треньор на Витоша (Бистрица) - Костадин Ангелов призна,

...
Бившият старши треньор на Витоша (Бистрица) - Костадин Ангелов призна,
Коментари Харесай

Коце Ангелов: Не бих застанал начело на ЦСКА, ако получа предложение

Бившият старши треньор на Витоша (Бистрица) - Костадин Ангелов призна, че не би приел предложение да поеме ЦСКА, в случай че в миналото получи такова, защото е благополучен при " тигрите ".

" Дали бих отишъл на " Българска войска ", в случай че хипотетично получа позвъняване оттова? Ако би трябвало да съм откровен, май не. Хората постоянно изхождат от това какъв брой пари ще вземат. Убеден съм, че бях най-нископлатеният треньор в " А " група. За мен парите имат значение, когато ги давам, когато ми излизат от ръката. Не мисля, че парите би трябвало да бъдат главният тласък за някого. Защо би трябвало човек да напусне мястото, където е благополучен, поради някакви хартийки. За да израсне едно дете крепко и възпитано, то би трябвало да бъде обгрижвано. Витоша ми е като дете, в действителност го обичам и в действителност желая да се развие. Не е от голяма важност дали ще изпаднем, значимо е да виждаш по какъв начин едни децата са излезли от твоя клуб и се развиват.

 Росен Кирилов е новият треньор на Витоша (Бистрица)
Витоша (Бистрица) има нов треньор

Костадин Ангелов остава в клуба

В Лудогорец няма слаби футболисти. В ЦСКА също са положителни, само че нямам пояснение какво им стана напролет и за какво спукаха гумите. Изиграха един мощен мач против Лудогорец, където не им доближи малко. Създаде се някакво напрежение вътре в тима, измежду почитателите, настрана упованията на управлението, и това повлия. Напрежението спъна тима. През есента ЦСКА беше над всички във физическо отношение. Когато играхме против тях, бяхме смазани. Моите момчета пристигнаха и ми споделиха, че в никакъв случай не са се чувствали толкоз незначителни на терена.

Разликата сред " А " група и долните равнища е ужасяващо огромна. Това би трябвало да го знаят всички. Ако Ботев (Враца), Локомотив (София), Царско село или който и да е, си мислят, че в " А " група ще им се получат нещата, както в " Б " група, лъжат се. Ще го кажа по този начин: разликата сред първия от " В " група и първия от " Б " група не е толкоз огромна, колкото разликата сред първия от " Б " група и последните от " А " група ", разяснява пред Sportal.bg Коце Ангелов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР