Бившият старши треньор на Лудогорец и на националния отбор Ивайло

...
Бившият старши треньор на Лудогорец и на националния отбор Ивайло
Коментари Харесай

Ивайло Петев от Полша: Всички спазват препоръките и затова има най-малко заразени

Бившият старши треньор на Лудогорец и на националния тим Ивайло Петев разяснява обстановката с пандемията от ковид в Полша. Той сега е отпред на локалния Ягелония. Според неговите думи ограниченията против вируса са много съществени и Петев се похвали, че в страната има минимум инфектирани досега.

„ В Полша няма суматоха поради пандемията. При нас има минимум инфектирани, само че всички съблюдават рекомендациите. Излиза се само до магазин за храна, до аптека или до банка “, показа той пред радио „ Хоризонт “.

„ Не знам по кое време ще има състезание и дали то ще бъде възобновено. Всичко зависи от решението на управляващите. Трябва да се съобразим с него. Не съм се прибирал в България. Излизал съм 3, 4 пъти от жилището си. Имам задоволително свободно време, само че избирам да съм зает с работа, а не да си заставам у дома ", сподели още Петев.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техни
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР