Бившият старши треньор на Левски Живко Миланов коментира актуални теми

...
Бившият старши треньор на Левски Живко Миланов коментира актуални теми
Коментари Харесай

Живко Миланов: Поех Левски, когато никой друг не искаше, понесох си негативите

Бившият старши треньор на Левски Живко Миланов разяснява настоящи тематики към тима. Младият експерт си напомни за времето, в което е приел да поеме " сините " и не скри, че никой различен не се е съгласил да направи това.

" Когато станах старши треньор на Левски, заварих тим, който не беше Левски. След напускането на Славиша, напуснаха и 15-ина футболисти. Не знаехме дали ще стартираме подготовка. И аз не знаех какво се случва на стадиона и какво ще се случва с кариерата ми, която беше в начален етап. По това време никой нямаше упоритости за този пост. Когато започнеш с 5-6 месеца неплащане на заплати. Като прибавим, че президентът идва и ти споделя, че на следващия ден може да ни няма, да не ни дадат лиценз... Беше доста тежка обстановка. Нямаше по какъв начин да оставя тима в този миг, някой трябваше да застане отпред. Поех си негативите, не желаех да ми стартира по този начин кариерата. Приемам го като урок. За различен клуб въобще нямаше да го направя това ", съобщи Миланов в Актуално студио " Дерби ".
 Живко Миланов подаде ръка на дребния Роско, който се нуждае от помощ
Живко Миланов подаде ръка на дребния Роско, който се нуждае от помощ

Събират се пари за детето

" Важното е, че Левски се движи възходящо. Стоилов притегли нелоши футболисти, играят добре. Всеки мач, на който мога, участва на " Герена ". Не съм от тези, които чакат Левски да загуби и да стартира да приказвам нелепости. Аз съм израснал в този тим. За момента Стоилов взимам максимума от този тим. Пожелавам триумф за Купата. Дано най-сетне вземе трофей. Ако би трябвало да се вършат по-големи проекти, ще трябват още футболисти. Стоилов е потвърдил, че знае по какъв начин да го направи ", добави още Миланов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР