Бившият собственик на Poundland, който беше в центъра на измама

...
Бившият собственик на Poundland, който беше в центъра на измама
Коментари Харесай

Бивш шеф на Poundland в центъра на огромно разследване за измама е намерен мъртъв часове преди да се предаде

Бившият притежател на Poundland, който беше в центъра на машинация за милиони паундове, е открит мъртъв в дома си в Южна Африка.

Съобщава се, че Маркус Йоусте, някогашен началник на групата за търговия на дребно Steinhoff, се е прострелял и е умрял по-късно в болница в град Херманус. Южноафриканските медии споделят, че господин Jooste в миналото е имал „ съвсем митична “ известност на извънреден предприемач.

Говорителят на полицията в Западен Кейп полковник Андре Траут сподели: „ Твърди се, че жертвата е получила огнестрелна рана към 1520 (местно време) в Kwaaiwater и умря от гибелта на път за болничното заведение. "

На него се приписва превръщането на дребния продавач на мебели от Йоханесбург Steinhoff в мултинационален търговец на дребно, който включва марки в цяла Европа, в това число Poundland в Обединеното кралство. Смъртта на 63-годишния предприемач пристигна в деня, откакто той беше наказан да заплати санкция от 20 милиона английски лири - за която се счита, че е най-голямата поръчка в историят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР