Бившият служител в британското посолство в Германия Дейвид Смит бе

...
Бившият служител в британското посолство в Германия Дейвид Смит бе
Коментари Харесай

Великобритания осъди руски шпионин, работил в посолството на Лондон в Берлин

Бившият чиновник в английското посолство в Германия Дейвид Смит бе наказан на 13 години и два месеца затвор поради шпионаж в интерес на Русия, съобщи Скайнюз.

" Магистрати в Лондон признаха ексохранителя за отговорен в предаване на секретна информация на неприятелска страна ", добави осведомителната организация от Обединеното кралство.

" Смит бе задържан през лятото на 2021 година от сътрудници под прикритие. Миналата предходната година той призна виновността си ", уточни още медията.

" В процеса на следствието бе открито, че 58-годишният мъж е давал на сътрудниците на Москва данни от секретни документи, съхранявани в постройката на задачата на Лондон в Берлин. Също по този начин бе открито, че Смит е подлагал на критика управляващите във Англия и Германия поради тяхната политика по отношение на Русия ", добави Скайнюз.

" Мъжът също е възхвалявал съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и подкрепяните от Москва разколнически формирания в Източна Украйна Донецка и Луганска национални републики ", описа медията.

" Предполага се, че британецът е почнал да работи за съветска разследваща работа през 2018 година

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР