Бившият служебен финансов министър и един от лидерите на Продължаваме

...
Бившият служебен финансов министър и един от лидерите на Продължаваме
Коментари Харесай

Асен Василев съди Тошко Йорданов

Бившият длъжностен финансов министър и един от водачите на " Продължаваме промяната " Асен Василев разгласи, че е завел правосъден иск против зам.-председателя на “Има подобен народ “ Тошко Йорданов поради от парламентарната естрада за кражба на интелектуална благосъстоятелност.

Лидерът на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов тиражира в края на юли изказвания против Василев, датиращи от 2013 година за това, че е откраднал интелектуална благосъстоятелност от компания и е бил наказан за това от лондонски съд.

“Г-н Йорданов направи едни изказвания от трибуната на Народното събрание, за които аз съм завел иск в Софийски градски съд. Смятам, че този спор би трябвало да бъде решен там. Ние би трябвало да надмогнем междуличностните разлики с “Има подобен народ” и да създадем нещо свястно за България”, съобщи Василев в събота пред NovaNews.

“Нашата цел за парламентарните избори е успеха. Към този миг водим диалози с още дребни партии, които желаят да ни поддържат. Ако те завършат сполучливо ние ще ги присъединим към коалицията”, сподели още Василев.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР