Бившият следовател Петьо Петров се издирва с Европейска заповед за

...
Бившият следовател Петьо Петров се издирва с Европейска заповед за
Коментари Харесай

Официално от МВР: Петьо Петров е с Европейска заповед за арест, издирва се в Шенген и Интерпол

Бившият следовател Петьо Петров се търси с Европейска заповед за арест, която е забележима за страните в Шенген и Интерпол. Това прецизираха от Министерство на вътрешните работи.

Към момента Петьо Петров е търсен с Европейска заповед за арест, въз основата на която е разгласен за търсене в Шенгенската осведомителна система и по канала на Интерпол. Информацията за издирването е забележима за полицейските чиновниците на държавите–членки на Шенген и Интерпол.

В общодостъпната страница на Международната организация на Интерпол заповедта не е оповестена, посочиха от вътрешното министерство.

Петров е упрекнат, че е взел златните монети на Илия Златанов. Получил ги дружно с тогавашната си брачна половинка Любена от спецпрокурора Дилян Деянов. Двамата също са упрекнати.

По-рано днес министърът на вътрешните работи Калин Стоянов обясни и че на няколко пъти са получили информация за Петьо Петров от посолството в ОАЕ.

“До момента нямаме потвърждаване на тази информация, която излезе по медиите (б.а. - че е умрял в Дубай) ”, сподели още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР