Бившият шведски национал - Хенрик Ларсон посети сина си, който

...
Бившият шведски национал - Хенрик Ларсон посети сина си, който
Коментари Харесай

Хенрик Ларсон сподели, че и парите са били фактор за трансфера на сина му в Москва

Бившият шведски национал - Хенрик Ларсон посети сина си, който от този сезон носи екипа на Спартак Москва. Само преди няколко дни Джордан Ларсон се разписа два пъти при успеха с 3:0 в дербито с Локомотив Москва, а това бе и първи триумф на "червено-белите " под управлението на новия треньор Доменико Тедеско.

"Винаги е хубаво, когато побеждаваш директен съперник. Радвам се за Спартак и за двата гола на сина ми. Той игра добре. Футболистите, които влизат от пейката, би трябвало бързо да усетят ритъма на мача, с цел да оказват помощ на тима си. Джордан го направи и съм удовлетворен. Той знаеше, че дружно с майка му и сестра му ще бъдем на трибуните. Всеки състезател е благополучен, когато фамилията му е близо и го поддържа ", показа Хенрик Ларсон.

"Не е елементарно да отидеш в нова страна. В началото нямаш личен дом и живееш в хотел, липсва ти уют. Джордан и приятелката му обаче неотдавна си откриха жилище, което доста харесват. Двамата харесват спокойствието и даже си доведоха кучето. Синът ми към този момент привикна с Москва и е влюбен в града ", продължи Ларсон.

"За прехвърлянето в Русия имаше два фактора. Тукашното състезание е едно от най-силните в Европа и непрекъснато прогресира. Другият значим фактор бяха парите. И те изиграха своята роля, само че не са единствената причина Джордан да избере Спартак. Аз виждам всички мачове на тима и ми прави усещане, че в Русия се игра интензивно, с доста единоборства. Това ще е от изгода на сина ми отсега нататък ", добави гордият татко.

Спартак е на 7-о място в класирането на съветската Премиер лига, а на следващия ден ще е хазаин на Ростов на Ивелин Попов в среща от 1/8-финалите за Купата на Русия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР