Бившият шотландски футболен национал Франк Макавени посъветва Илия Груев-младши да

...
Бившият шотландски футболен национал Франк Макавени посъветва Илия Груев-младши да
Коментари Харесай

Бивш шотландски даде съвет на Илия Груев

Бившият шотландски футболен национал Франк Макавени посъветва Илия Груев-младши да приказва с мениджъра на Лийдс Юнайтед - Даниел Фарке, за бъдещето си в клуба.

23-годишният Груев мина в британския втородивизионен тим в края на летния трансферен прозорец от немския Вердер Бремен, само че получава прекомерно малко шансове за изява, като е записал едвам три участия като запаса за йоркшърци в последните секунди в общо шест срещи на отбора до момента от началото на септември.
 Илия Груев измисли по какъв начин ще излезем от рецесията
Илия Груев измисли по какъв начин ще излезем от рецесията

" Трябва да влезем в борба и да се борим "

" Първото нещо, което правиш в сходна обстановка, е да отидеш при мениджъра и да го попиташ какво тъкмо би трябвало да направиш, с цел да попаднеш в състава. Мениджърът ще ти каже дали би трябвало да подобриш физическото си положение, или нещо друго. Ако той ти съобщи, че не влизаш в проектите му, най-малко ще го знаеш.

Да отидеш някъде, да получиш три игрови минути и да искаш да останеш, не считам, че е обикновено, най-малко не за мен. Аз персонално не бих го приел ", съобщи за Football Insider 63-годишният Макавени, който изкарва най-голяма част от кариерата си на клубно равнище в шотландския гранд Селтик и в британския Уест Хям Юнайтед.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР