Бившият шеф на Столичния КАТ Ваньо Стоевски наскоро издаде книга,

...
Бившият шеф на Столичния КАТ Ваньо Стоевски наскоро издаде книга,
Коментари Харесай

Бившият шеф на столичния КАТ Ваньо Стоевски издаде книга за службата



Бившият началник на Столичния КАТ Ваньо Стоевски неотдавна издаде книга, в която разказва активността на службата през годините, мемоари на сътрудници от районните дирекции на Министерство на вътрешните работи. В книгата „ КАТ в миналото и в този момент. 70 години мемоари “, място намират и техническите постижения на времето за надзор на водачите и други любопитни истории на службата КАТ, а по-късно и " Пътна полиция ". Ваньо Стоевски сподели, че в книгата са поместени над 400 фотоси и че тя е неговият подарък за всички някогашни, сегашни и бъдещи катаджии.
Анализирайки обстановката сега, нарушаванията на Закона за придвижване по пътищата са доста повече, в сравнение с при основаването на службата . В Българи са били регистрирани към 23 хиляди моторни транспортни средства, а водачите са били към 25 хиляди, до момента в който в този момент те са над 4 милиона и това оказва въздействие ", сподели в предаването " Хора, пътища, автомобил " Ваньо Стоевски.

Според него три са аргументите, които водят до по-висок % нарушавания, спрямо 50-те години на XX век:

Тогава автомобил е можело да има човек, който е бил с несъмнено равнище в обществото, това са били лекари, адвокати, до момента в който в този момент автомобил може да има всеки “.

Ваньо Стоевски акцентира, че квалификацията за придобиване на шофьорска брошура преди години е била на по-високо равнище, тъй като са се изучавали най-различни дисциплини, курсовете за образование на водачите са продължавали няколко месеца.
Цялото изявление можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР