Бившият шеф на програмата за космическа сигурност на Израел Хаим

...
Бившият шеф на програмата за космическа сигурност на Израел Хаим
Коментари Харесай

Израелски генерал: Извънземните отдавна са тук и Тръмп го знае

Бившият началник на програмата за галактическа сигурност на Израел Хаим Ешед описа пред израелския вестник „ Едиот Ахаронот “ главните тези от неотдавна оповестената си книга „ Вселената оттатък хоризонта “. Едно от безапелационните му изказвания е, че извънземните съществуват, от дълго време са тук и Тръмп го знае доста добре, само че към този момент американската администрация не афишира контакта, с цел да не се провокира суматоха измежду популацията, написа Independent.

Според някогашния началник на програмата за галактическа сигурност на Израел може би най-голямата загадка на някогашния американския президент е в междузвездното пространство: съществуването на извънземни. Хаим Ешед твърди, че американското държавно управление е имало „ съглашение “ с „ галактическа федерация “ на извънземни, само че господин Тръмп няма да разкрие истината, тъй като „ човечеството не е готово “, споделя той в изявление за израелския вестник „ Едиот Ахаронот “.
Споразумението било реализирано, с цел да се разреши на извънземните да изследват човечеството и да схванат „ тъканта на Вселената “, твърди Ешед, представен от Джерузалем пост. В изявлението, което в началото е оповестено на иврит, той приказва за новата си книга „ Вселената оттатък хоризонта - диалози с професор Хаим Ешед “. В нея написа, че „ извънземни от цялата галактика към този момент вървят измежду нас ". Споразумението за съдействие сред държавното управление на Съединени американски щати и извънземната федерация включват „ подземна база в дълбините на Марс “, където американските астронавти и извънземни представители щели да работят задено в екип. Според странния професор-генерал извънземните са изиграли роля в предотвратяването на нуклеарни произшествия на Земята.
Г-н Ешед е безапелационен, че господин Тръмп не е разкрил съществуването на Галактическата федерация по молба на инопланетяните. Според отчетите Галактическата федерация е желала да избегне всеобща суматоха, защото те са вярвали, че човечеството би трябвало да „ еволюира и да доближи стадий, в който да разбере кои са те... “.
Генералът изяснява пред вестника, че е наясно, че щял да бъде приет в болница, в случай че споделил тази информация преди 5 години, само че в този момент университетският пейзаж му се виждал изменен и можел да разкрие тези обстоятелства. За себе си счита, че е уважавана фигура в университетските среди и „ няма какво да губи “, тъй като няма по какъв начин да му се лишават неговите „ степени и награди “.
Въпреки това има прочут песимизъм във връзка с изказванията му, написа Independent.
Ник Поуп, който е разследвал разнообразни случаи с НЛО за английския отдел към Министерството на защитата, сподели пред NBC News, че изказванията са или „ практична смешка, или рекламен трик, който да помогне за продажбата “ на книгата на Ешед. Мнението му е, че думите на господин Ешед може да са били „ изгубени в превода ".
Не е ясно дали господин Ешед приказва непосредствено от персонални познания и опит или повтаря нещо, което му е казано, разяснява Поуп и добави: „ Тук към момента има някои изчезнали елементи от пъзела ".
Говорител на НАСА разяснява, че въпреки че една от главните цели на организацията е била търсенето на живот в по-широката галактика, тя към момента не е разкрила признаци за това. „ Въпреки че към момента не сме разкрили признаци на извънземен живот, НАСА изследва Слънчевата система и отвън нея, с цел да ни помогне да отговорим на съществени въпроси, в това число дали сме сами във вселената “, се споделя в формалното изказване.

Досие

Хаим Ешед е роден през 1933 година Пенсиониран бригаден военачалник от Израелските отбранителни сили, професор в Института за галактически проучвания Asher в Технион - Израелски софтуерен институт и някогашен шеф на отдел „ Космически стратегии " към Министерството на защитата на Израел съвсем 30 години. Ешед оказа помощ за изстрелването на шпионски спътници, които съгласно него ще оказват помощ за обезпечаване на висококачествено наблюдаване на Иран. Бил е офицер в израелското военно разузнаване.
Ешед е служил в строго конфиденциален блок 81, който дава софтуерни решения на дирекцията за военно разузнаване на ИД. 
Притежава бакалавърска степен по електроника в Teхнион, магистърска и докторска - по авиационна техника.
През годините инициира основаването на самостоятелен сателитен потенциал за събиране на разследващи данни от Синай. Когато се пенсионира през 2011 година, той бива разказан в израелските медии като „ бащата на сателитната стратегия на Израел “.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР