Бившият шеф на маркетинг отдела на ПФК Левски Тодор Минев

...
Бившият шеф на маркетинг отдела на ПФК Левски Тодор Минев
Коментари Харесай

Бивш шеф на маркетинг отдела в Левски изнесе скандални неща от кухнята на клуба

Бившият началник на маркетинг отдела на ПФК Левски Тодор Минев изнесе скандални неща от кухнята на клуба, в който работеше от февруари 2018 година до май 2019 година Той също като един от тарторите на бранш " Б " Любомир Костадинов зададе въпроси на изпълнителния шеф на " сините " Павел Колев.

Минев изясни във " Facebook ", че е бил подготвен да работи против 1 лев заплата, само че все пак шефовете на " Герена " решили да го махнат. Твърди, че на негово място са назначени билет управител, ивент управител и управител продажби, а може би и още хора.

" В случай, че се бяха постигнали съществени резултати или най-малкото се беше траяло това, което аз и екипът ми създадохме - въпроси нямаше да има, само че уви с целият бюджет и всички директорчета нещата към магазина и събитията тотално се унищожиха ", твърди Минев.

Цялата му обява:

" Павле, Павле и аз имам едно въпросче, по този начин както си тръгнал да отговаряш...

Какво се случи с маркетинга и магазина на Левски, откакто беше преустановен моят контракт?!

Ясно ми е, че на фона на днешните проблеми, това за което приказвам е евентуално капка в морето, само че тъй като “охраната и магазина” се дъвчат от дълго време, желаех да споделя някои неща.

Предложението ми да продължа да извършвам отговорностите си против 1 лев пристигна, тъй като ми бе обяснено, че контракта ми се приключва, с цел да се спестят средства, само че след редица диалози по този начин и не бе признато. Веднага след освобождението ми на мое място бяха назначени билет управител, ивент управител и управител продажби, това са единствено мениджърите, за които знам евентуално е имало и други назначения на по-ниските етажи, нямам концепция на какви заплати са били въпросните хора, само че евентуално сумата е надвишавала моя бюджет, който в моя случай беше изплатен с 10 месечно забавяне.

В случай, че се бяха постигнали съществени резултати или най-малкото се беше траяло това, което аз и екипът ми създадохме - въпроси нямаше да има, само че уви с целият бюджет и всички директорчета нещата към магазина и събитията тотално се унищожиха.

Тук ще споделя нещо, което доста малко хора знаят. Преди да се приключи контракта ми, предвиждайки, че магазина и всичко обвързвано с него върви към провал, седнах с няколко индивида, които считам за експерти в областта на търговията и финансирането, с цел да подготвим проект за избавление на това звено. План беше квалифициран и беше проведено против ипотечен заем да вземем нужните средства, с цел да се произведат задоволително продукти и да се зареди освен магазина на " Герена ", а голям брой магазини и бензиностанции, които изявиха предпочитание да се включат в разпространяването на артикули с марката Левски. Текущият тогава контракт предвиждаше 20% от оборота на целия този бизнес да влиза в хазната на клуба, забележете оборота, а не облагата! Все още имам някъде в компютъра си подробния бизнес проект, при чието осъществяване, се предвиждаше да влизат стотици хиляди левове месечно в клуба.

Та въпроса ми към Павел е, какво направихте с огромните бюджети и експерти за магазина и организирането на събития към футболните мачове?!? След като сметнахте, че сте по-компетентни да вършиме това...

По принцип съм много доверчив, само че в никакъв случай не съм се лъгал в човек толкоз, колкото се подлъгах в ПК! И аз смятах, че просветен и ерудиран човек като него би бил съвършен за клуба, само че уви занапред ще му сърбаме попарата ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР