Бившият шеф на Кинтекс Александър Михайлов, който разкри порочната схема

...
Бившият шеф на Кинтекс Александър Михайлов, който разкри порочната схема
Коментари Харесай

Бившият шеф на Кинтекс бомбардиран от анонимници, пратени от Нинова?

Бившият началник на " Кинтекс " Александър Михайлов, който разкри порочната скица за заплащане от сметките на икономическото ведомство към частни адвокатски адвокатски фирми, в това число по частни каузи, по времето, когато принципал бе Българска социалистическа партия лидерката Корнелия Нинова, разгласи, че е бомбардиран от нейни наемници в интернет пространството.

" Когато задкулисието е уплашено, работи обезверено! ", написа Михайлов във връзка известие, получено от сякаш " засегнат жител ", че самият той плащал на офшорни дубайски компании, до момента в който бил шеф на военно-индустриалната компания. За да разсея подозренията, че това не се е случвало, той извади остарял имейл, пратен до борда на шефовете на една от тях, още от 2018 година, когато им декларира, че стопира паричните потоци от " Кинтекс " към нея.



" Явно някои хора са мощно обезпокоени от следващото ми излизане в народен ефир, в което описах дата по дата по какъв начин назначените от Корнелия Нинова са подготвяли и осъществили източването на „ Кинтекс “.
Уплашеното задкулисие, което го е боязън да застане намерено с името си АНОНИМНО изпраща това известие до журналистически редакции в обезверен опит да отклони публичното внимание.

Писането на доноси от дълго време им е специалитет. Да напомня, че и моето уволняване от Корнелия Нинова бе по „ сигнал “ на “съвестен ” жител. Тогава бе подписан като Иван Димитров, а в този момент въображението даже не им е стигнало да измислят име и е просто „ засегнат жител “, изяснява през днешния ден Александър Михайлов. НО съгласно него същинският създател на въпросното писание бил не какъв да е, а някогашният шеф на кабинета на Нинова Калоян Методиев. 

И се обръща към него по този начин: " Да кажа в този момент на моите “душмани ” – аз на офшорки в Дубай единствено спирам заплащанията и през 2018 година и в този момент - обявявам документ, с цел да не съм необоснован! Пак ще ви напомня мотото си в битката против вас – „ когато казваш единствено истината, не ти е нужна добра памет “. Затова и вие непрекъснато се обърквате във версиите си против мен. Защото всеки ден измисляте нови неистини и оправдания за делата си.

Знам, че единственият метод да се спасите от престъпните ви схеми е като хвърляте тиня по тези, които ги разкриват и приключват. Няма да ви се получи. Вече всички знаят какви сте, скоро може да схванат и кои сте ", застрахова се Михайлов. 


ТЕМА преди 23 минути 450 преди 15 часа 2248 преди 16 часа 6287
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР