Бившият шампион в UFC Конър Макгрегър, който е познат и

...
Бившият шампион в UFC Конър Макгрегър, който е познат и
Коментари Харесай

Ще купува ли Конър Макгрегър акции на Манчестър Юнайтед?

Бившият първенец в UFC Конър Макгрегър, който е прочут и като един от най-популярните почитатели на Манчестър Юнайтед, хвърли последователите на отбора в възторг преди към две седмици, откакто написа в “Туитър” - “Здравейте, момчета. Замислям се да купя Манчестър Юнайтед. Какво ще кажете?”.

Както е известно на необятната аудитория, почитателите са в спор със притежателите от семейство Глейзър, който закупи нови размери напоследък и изключително след оповестяването на “червените дяволи” като един от 12-те клуба създатели на провалилата се единствено 48 часа по-късно Европейска Суперлига. Оттогава насам това провокира всеобщи митинги, които даже доведоха до отсрочване на дербито с Ливърпул, а също по този начин те сложиха условия на американските притежатели.

Сега обаче Макгрегър внесе малко повече изясненост към това свое изявление и изясни, че първичната му концепция е била по-скоро за интерес към шотландския гранд Селтик, въпреки да резервира интерес и към Манчестър Юнайтед, който обаче е “доста по-сериозна хапка” във финансово отношение.

“Първоначалните диалози бяха стартирани във връзка Селтик, в случай че би трябвало да съм почтен. Те бяха за придобиване на акциите от Дермът Десмънд. Аз сигурно се интересувам от придобиването на състезателен клуб в избран миг и Манчестър Юнайтед и Селтик са отбори, които одобрявам сигурно,” изясни ирландецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР