Бившият шампион в две категории на UFC Даниел Кормие мисли,

...
Бившият шампион в две категории на UFC Даниел Кормие мисли,
Коментари Харесай

Даниел Кормие: Дариуш не се страхува да се сбори с Оливейра

Бившият първенец в две категории на UFC Даниел Кормие мисли, че Бенеиул Дариуш (22-4-1) няма да се поколебае да влезе в граплинг замени на земята с Чарлс Оливейра (33-9).

Дариуш и Оливейра ще премерят сили в подглавната борба на UFC 289 във Ванкувър.

Бившият първенец Оливейра е черен колан по Бразилско жиу-жицу и държи върха за най-вече събмишъни в UFC, само че все пак Ди Си има вяра, че Дариуш би трябвало да търси игра в сутерен и ще го направи.

“Дариуш е страховит граплър. И той е черен колан. Стойката на Чарлс обаче е по-добра. Видяхме, че Ислам отхвърли Чарлс на земята. Бенеил може да направи същото. Майкъл Чандлър, Дъстин Порие, Джъстин Гетжи - никой от тях не искаше да последва Чарлс на земята, само че Бенеил ще го направи ”, съобщи някогашният притежател на купите в полутежка и тежка категория на UFC в подкаста DC & RC.

Самият Дариуш съобщи в свое изявление, че е заинтересован от граплинг замени с Оливейра.

" Развълнуван съм за граплинга с Оливейра. Няма да неистина, в случай че почнем да разменяме позиции на земята, това ще бъде също толкоз атрактивно, колкото и размените в стойка. Чудя се какъв брой положително е жиу-жицуто му в действителност, тъй като съм го виждал да отхвърля доста хора. Целта ми в този дувбой е да бъда съвършен ", съобщи 34-годишният ММА войник, който се намира в серия от осем следващи победи. 

Битката сред Оливейра и Дариуш ще се изиграе в неделя (11.06) към 07:00 часа българско време и ще бъде отразявана онлайн рунд по рунд в Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР