Бившият селекционер на Турция Фатих Терим, бившият национал Арда Туран,

...
Бившият селекционер на Турция Фатих Терим, бившият национал Арда Туран,
Коментари Харесай

Хванаха в България човека, ограбил Фатих Терим и Арда Туран

Бившият селекционер на Турция Фатих Терим, някогашният национал Арда Туран, Фернандо Муслера и Емре Чолак са били излъгани от шефа на клона на Denizbank Сечил Ерзан с заричане за високи облаги. Председателят на Съвета на финансовите пазари (СМВ) Ибрахим Йомер Гьонюл направи изказване по тематиката в парламентарната комисия по бюджет, заяви cumhuriyet.com.tr, представен от " Мач Телеграф ".

Оценявайки дали ще стартира следствие, или не, Гьонюл съобщи, че въпросният случай е машинация. От страна на банката е основан фонд за набиране на средства от известните лица, с които е било злоупотребявано, а фондът не е бил под контрола на Съвета на финансовите пазари в страната. Гьонюл съобщи: " Фактът, че се назовава фонд и че е показан като фонд, не го официализира пред нашето законодателство. "

Бившият футболист на Барселона и Атлетико Мадрид Туран остана без 13 милиона евро, откакто беше излъган от банкерите в родината си. Бившият турски национал попаднал на добре създадената " скица " и изгубил парите, които е спечелил по време на кариерата си. Той непосредствено упрекна за този случай Сечил Ерзан, директорката на Denizbank в Истанбул.

" Тя ме излъга. Примами ме с думите, че който влага във фонда, който ръководи, ще направи положителни пари. Дадох й повече от 13 милиона евро ", сподели легендата на турския футбол преди дни.

Големи суми изгубиха и вратарят на Галатасарай Фернандо Муслера (един милион евро), Емре Белозоглу и треньорът Фатих Терим, които са " олекнали " с по 300 000 евро.

Организаторите на тази скица са в ареста, като се твърди, че са съумели да излъгват цели 29 души, като по този метод са присвоили 44 милиона $.

Али Йорук, който е изнесъл парите на Сечил Ерзан зад граница, е издирен в България. Истанбулската основна прокуратура е открила, че Али Йорук постоянно е ходил в България и се е прибирал. Има съмнение, че тези пътувания на Али Йорук са били направени, с цел да изнесат парите на Сечил Ерзан в чужбина.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР