Бившият селекционер на националния отбор на България и настоящ старши

...
Бившият селекционер на националния отбор на България и настоящ старши
Коментари Харесай

Пламен Константинов има проблем с диагоналите

Бившият селекционер на националния тим на България и сегашен старши треньор на съветския Локомотив (Новосибирск) приказва преди старта на Суперлигата на Русия.

“Главната задача пред тима ни в този момент бе да се класираме за полуфиналите на шампионата за Купата на Русия. Справихме се. При това би трябвало да отчетем, че множеството дуели ни организирахме без играчите от националния тим на Русия Илияс Куркаев и Алексей Родичев, които играха на Мондиал 2018. Освен това взехме решение да не привличаме други легионери единствено за предварителния стадий на Купата на Русия. Фабиан Джизга и Марко Ивович, също играха по това време на международното състезание. Отборът ни на този стадий не изглеждаше тъкмо по този начин, както ми се искаше, само че пък много млади играчи получиха опция за изява.Освен това травма получи Николай Павлов. Сега ще решаваме, какво да правим…”, съобщи Пламен Константинов.

“Сега ще се борим за първото място в полуфиналите за Купата, с цел да се преборим за класиране за “Финалната четворка”. Сложност с взаимоотношението с новия разпределител ще има, само че това е разбираемо. Все отново Фабиан Джизга е умел състезател от висока класа и към този момент стартира тренировки с тима. Надявам се, че бързо ще се приспособява. Още на първата подготовка и Фабиан, и Марко Ивович изглеждаха нелошо”, добави българският ментор на Локо.

“С Коля Павлов ще решаваме въпроса в скоро време, ще се дефинира лекуването му. А за Константин Бакун проблемите му са още от предишния сезон. Много характерна травма. Смятам, че не е лекувана вярно. Нужно е да се лекува. Надявам се, нещата ще потръгнат. Вижте обстановката с Коля ме безпокои повече”, добави Константинов.
“Ако приказваме за съответните ни задания, то ние ще се борим за място в европейските клубни шампионати. Ще се постараем да спечелим и орден. Пред Локомотив постоянно стоят единствено високи цели”, съобщи Пламен Константинов пред уеб страницата на Локомотив.
Утре, 13 октомври в I кръг на Суперлигата на Русия Локомотив среща Нова от Новокуйбишевск.

1-и кръг ва Суперлигата на Русия:
13 октомври, събота:
12:00 часа: Локомотив – Нова13:00 часа: Кузбас – Енисей18:00 часа: Динамо (Москва) – Динамо-ЛО18:00 часа: Ярославич – Зенит СПб
14 октомври, неделя:16:00 часа: Факел – Урал17:00 часа: Белогорие – Газпром-Югра18:00 часа: Зенит (Казан) – Югра-Самотлор
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР