Бившият съпруг на убитата в края на януари т. г.

...
Бившият съпруг на убитата в края на януари т. г.
Коментари Харесай

Бивш съпруг се присети за жена си едва след убийството й и поиска да му дадат пари

Бившият брачен партньор на убитата в края на януари т. година Мариела Томова изиска 150 000 лева обезщетение за душевните контузии, които му нанесла гибелта й. Двамата не живеят дружно от 2003 година, само че публично нямат бракоразвод, написа " Марица ".

Съдия Миглена Маркова обаче отхвърли да конституира Иван Томов като частен обвинител и цивилен просител, като се базира на 2 решения на Върховния съд от 60-те години на предишния век, които не позволяват това да се прави във връзка с съпрузи след дълга фактическа разлъка. Това нейно решение предстои на обжалване пред Апелативния съд, по тази причина и делото против обвинявания в убийството на Мариела Таньо Танев беше отсрочено за 8 декември.

Синът на убитата жена Методи Томов и майка й Тинка и Майката на убитата жена – Тинка Николова, желаеха по 200 000 лева като отплата за своите премеждия. Техните искове ще бъдат прегледани от съда.

Според прокуратурата Мариела Томова и Таньо Танев постоянно си пийвали дружно. Така било и на 30 януари 2017-а, когато в компанията им в жилището на мъжа имало и двама души на посетители при започване на купона.

Мариела била с насинено око, тъй като Таньо постоянно й посягал. Докато си пиели, той я изпратил да почисти банята след механик, който ремонтирал бойлера по-рано. Изритал я в гърба, само че по-късно тя се върнала и още веднъж седнала на масата.

Малко по-късно поискала от Таньо пари, той отказал и й обяснил, че е „ черна гладна маймуна и щяла да си върви гола “. След това почнал да й нанася свиреп удари с юмруци и ритници по главата, шията и тялото.

Не спрял и когато видял, че жертвата му плюе кръв. В един миг дамата престанала да дава признаци на живот, само че Таньо траял да се налива. Чак по-късно се обадил на телефон 112.

„ Съжалявам доста за случилото се”, сподели той пред съда през днешния ден. Очаква се на идващото съвещание по делото Таньо Танев да признае виновността си, които би му дало право на редукция на наказването с една трета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР