Бившият съпруг на фолкдивата Малина - Красимир Мечев, стана клошар.

...
Бившият съпруг на фолкдивата Малина - Красимир Мечев, стана клошар.
Коментари Харесай

Бившият мъж на Малина го закъса здраво след запор, докара се до просешка тояга!

Бившият брачен партньор на фолкдивата Малина - Красимир Мечев, стана клошар. Футболният треньор с пръчка ревизира наличието на резервоар за боклуци, твърди " Таблоид ", без да се базира на съответен източник.
След развода с фолкаджийката мъжът изпаднал в недружелюбност, по тази причина непрекъснато я молел за пари, издадоха от обкръжението му. Преди време Мечев отвори сръбски ресторант в София, само че бизнесът му не потръгна. Проверка на „ Таблоид” откри, че компанията му е запорирана от банка, към която Красимир има заем .

Футболният познавач живее в родната Стара Загора, само че сега е незает . Преди тренираше детския тим на „ Берое “, само че от известно време е навън от футбола. Именно неналичието на пари и работа докарали някогашния на Малина до кофата за отпадък . Красимир мислел, че като отвори ресторант, парите сами ще падат в кесията, само че, уви, бизнес от разстояние не става, разясняват приятелите му. Мечев не ходел да наглежда заведението, по тази причина кръчмето западнало напълно. Като избавителен вид спортягата не спирал да желае пари назаем от другари, даже опрял до някогашната си Малина, с която обаче не са в положителни връзки.

Очаквано, фолк певицата изрично го отрязала . Малина не питае топли усеща към някогашния си брачен партньор и татко на единственото й дете. Двамата бяха женени дълги години, само че бракът не бил благополучен, издават осведомени. Причината за несполуката били забежките на Красимир, които доста тормозели Малина Станчева. Звездата от Севлиево обаче нямала време за разправии, а наблегнала на кариерата, което още повече влошило фамилните връзки.

За да прави на инат на някогашния си мъж, хубавицата даже си извадила лиценз на футболен управител. Певицата желала сама да управлява кариерата на сина си Симеон Мечев , който като татко си е футболист, вместо да разчита на Красимир. Безработният футболен треньор през днешния ден има жена до себе си – Ели, която се пробва да му оказва помощ във финансовите проблеми, само че без необикновен триумф, кахърни са приятелите на Мечев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР