Бившият съпредседател на Зелено движение и депутат от Продължаваме промяната

...
Бившият съпредседател на Зелено движение и депутат от Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Панев прави клуб Ускорение в ПП-ДБ

Бившият съпредседател на " Зелено придвижване " и народен представител от " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) Владислав Панев основава спорен клуб " Ускорение " в границите на обединението сред двете обединения. Учредяването му е планувано за 6 февруари (вторник), а на събитието се чака да участват политици от ПП-ДБ и предприемачи.

В анонса към събитието уредниците от клуба показват, че " свободата за бизнеса, ефикасната администрация и качественото обучение са ключът за по-динамичното развиване на България ", оповестява " Дневник ". " Имаме потребност от общественост, която да покаже водачество, упоритост, предприемачество, хрумвания за превъзмогване на демографската рецесия и интензивно включване на всички хора ", споделят още от екипа на " Ускорение ".

Участници в първото събитие на клуб " Ускорение " ще бъдат депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " Елисавета Белобрадова, банкерът Левон Хампарцумян и съсобственикът на торовия цех в Девня " Агрополихим " Филип Ромбаут, който е един от най-големите донори на " Продължаваме промяната - Демократична България " на локалните избори през октомври.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР