Бившият съотборник на Зинедин Зидан в Реал Мадрид - Томас

...
Бившият съотборник на Зинедин Зидан в Реал Мадрид - Томас
Коментари Харесай

Зидан би станал треньор на само три отбора

Бившият съотборник на Зинедин Зидан в Реал Мадрид - Томас Гравесен, разкри, че именитият французин му е споделил, че има единствено три тима, които би водил като треньор.

" Преди две години приказвах със Зидан в Мадрид и той ми сподели, че има единствено три тима, от които би приел оферта. Това са Марсилия, Реал и френският народен тим ", заявиГравесен пред Discovery+.

51-годишният Зидан продължава да е работил единствено в Реал, като в двата си интервала отпред на  " Кралския клуб " завоюва три трофея от Шампионската лига (единият като помощник) и два пъти купата в Испания.

Французинът е спряган за всеки огромен тим, който остане без треньор. В момента той е определян като вид за Манчестър Юнайтед и Ливърпул, само че в случай че имаме вяра на Гравесен, няма никакъв късмет Зидан да се озове на Острова.

" Той разполагаше с приказен тим в Мадрид и бе квалифициран още от началото - сподели още Гравесен. - В Юнайтед обстановката сега е друга. Би било доста мъчно да се направи нещо със състава, с който Тен Хаг разполага. "
 В Манчестър Юнайтед мечтаят за Зинедин Зидан
В Манчестър Юнайтед мечтаят за Зинедин Зидан

Идеята е на сър Джим Ратклиф
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР