Бившият руски полковник от ГРУ Сергей Скрипал се намира в

...
Бившият руски полковник от ГРУ Сергей Скрипал се намира в
Коментари Харесай

Скрипал се почувствал по-зле, руски флаг се появи на катедралата в Солсбъри

Бившият съветски полковник от ГРУ Сергей Скрипал се намира в по-лошо здравословно положение, само че не толкоз, че да се постанова незабавна здравна интервенция, излиза наяве от обява в английския Sunday Times. Засега той е лекуван в дома си.
Говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова мигновено видя в случилото се интервенция и на английските служби.
Новината за положението на Скрипал пристигна на фона на скандал в Солсбъри - градчето, където той беше токсичен с щерка си Юлия. Там е било издигнато съветско знаме - на катедралата в градчето. Знамето е било доста огромно - 10 метра дълго и ширина 7 метра.
Флагът беше бързо отстранен, а случилото се беше несъмнено за " пестник в лицето ". След като флагът беше отстранен, депутатът от Солсбъри Джон Глен сподели: " За благополучие към този момент е отстранен – каква глупава демонстрация – подиграват се със сериозните събития, претърпени в Солсбъри предходната година ".
От съветското посолство във Англия показаха, че нямат публична информация за случая, само че разясниха, че в случай че фактически е станало по този начин, това е провокация и " неумел опит да се свърже Русия със събитията от Солсбъри ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР