Бившият президент Тръмп е в преговори за избухлив митинг в

...
Бившият президент Тръмп е в преговори за избухлив митинг в
Коментари Харесай

Тръмп обмисля предизборен митинг през 2024 г. в Южен Бронкс в опит да превърне Емпайър Стейт в червено

Бившият президент Тръмп е в договаряния за експлозивен протест в Южен Бронкс в опит да ухажва чернокожите гласоподаватели и да трансформира Емпайър Стейт в алено Президентските избори през 2024 година, научи The Post.

Тръмп беше в дълбока полемика по отношение на евентуален протест с младия републикански президент на Ню Йорк Гавин Уакс по време на прекъсването му на галата на групата в Ню Йорк тази седмица.

„ Той сподели, че харесва концепцията, че желае клубът да я управлява. Казах, че имаме огромно заседание на латиноамериканците и огромно заседание на чернокожите, които биха могли да поведат пътя “, сподели Уакс.

Двамата разговаряха повече от 30 минути по време на церемония вечерята, а Тръмп неведнъж похвали Уакс по време на формалните си забележки към гостите.

„ Мислех, че би трябвало просто да се разноски нагоре-надолу по Големия конкорс и да види какво ще се случи “, сподели Уакс.

Уакс сподели пред The ​​Post, че митингът ще би трябвало да се състои през 2024 година след първичните избори — които той чака Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР