Бившият президент Росен Плевнелиев обяви кой е най-добрият вариант за

...
Бившият президент Росен Плевнелиев обяви кой е най-добрият вариант за
Коментари Харесай

Плевнелиев посочи най-добрия премиер на ГЕРБ

Бившият президент Росен Плевнелиев разгласи кой е най-хубавият вид за кабинет на Борисов и кой е най-подготвеният за министър председател в предаване на България он ер.

" Ако е политическо държавно управление, един Томислав Дончев - който е интелигентен, образован, който знае всичко за България, за Европа, за света, който продължава да гради мостове, споделя едно изречение, само че свястно - за мен той е съвършен, в случай че кажем програмно държавно управление. Човек, който ще избута България със страшна мощ, а няма да я забие в пропастта, както направи Кирил Петков ", съобщи Плевнелиев.
-->
Според него сега е нужно държавническо мислене и обединяване към първия мандат.

" Най-силно би било това държавно управление да бъде подкрепено и от ПП-ДБ. Защо не, в случай че целта е Еврозона, Шенген, промяна - това държавно управление ще ги направи, дано ги поддържат. Казаха, че няма, тъй като на буквичката " Ф " застанали в коридорите на Народно събрание като малко дете, като общоприети популисти, единствено на тяхното или на никой различен ", добави Плевнелиев.

По същата телевизия по-рано претендентът за министър председател на Политическа партия и Демократична България учен Николай Денков обаче отхвърли да поддържат кабинет на ГЕРБ и разяснява, че в случай че се стигне до втория мандат, те са подготвени да го осъществят. 

" От деня, в който бяха оповестени резултатите на изборите, до през днешния ден, ние чакаме ГЕРБ-СДС да реши какво ще прави. Вместо да дискутираме нашия избор какъв е, би трябвало да дискутираме избора на ГЕРБ. Борисов и хората към него са царе в това да търсят пояснение, за какво нещо не са свършили, а тяхната работа в този момент е те да образуват държавно управление ", съобщи акад. Денков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР