Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви в четвъртък, че

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви в четвъртък, че
Коментари Харесай

Тръмп: Китай трябва да плати 10 трилиона долара за причинените щети от коронавруса



Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи в четвъртък, че администрацията на неговия предходник Барак Обама е предоставила " неуместно " финансиране по грантови стратегии на Института по вирусология в китайския град Ухан.

Тръмп също по този начин уточни, че Китай би трябвало да заплати 10 трилиона $ за разрушенията, породени от коронавирусната пандемия.

" Кореспонденцията сред доктор Антъни Фаучи и Китай приказва прекомерно мощно, с цел да може някой да я пренебрегва. Китай би трябвало да заплати 10 трилиона $ на Америка и света за породената от тях гибел и опустошение! ", написа Тръмп.

Той също по този начин означи, че неотложно е прекратил финансирането на град Ухан: " Когато чух за това, споделих " няма метод ".

Тръмп уточни, че решението му да затвори границите на Съединени американски щати с Китай при започване на пандемията не е било подкрепено от доктор Фаучи, както и потреблението на маски като защитна мярка. " В следствие доктор Фаучи " се трансформира в коренен почитател на маските ", добави Тръмп.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР