Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е готов

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е готов
Коментари Харесай

Тръмп оглежда култовия водещ Тъкър Карлсън за кандидат за вицепрезидент на САЩ

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че е подготвен да прегледа разновидността някогашният водещ на Fox News Тъкър Карлсън да е претендент за вицепрезидент на страната. Тръмп в този момент взе участие в първичните избори на Републиканската партия, от която има намерение да се кандидатира на президентските избори през ноември 2024 година В радиошоуто на Clay Travis & Buck Sexton Доналд Тръмп беше запитан дали би бил податлив да предложения Тъкър Карлсън да се кандидатира с него за вицепрезидент. „ Мисля, че бих го разгледал. „ Той има отличен здрав разсъдък “, отговори 45-ият президент на Съединените щати. Шоуто е налично в YouTube.

Fox News разгласи, че приключва партньорството си с Тъкър Карлсън през април. Каналът не посочи аргументите за това решение, само че медиите означиха, че уволнението на  Карлсън съответствува с разрешаването на спор сред Fox News и производителя на машини за гласоподаване Dominion.

Dominion твърдеше, че Fox News е дал ефирно време на поддръжниците на Доналд Тръмп, „ с цел да популяризират клюки за измамата на президентските избори през 2020 година “. В резултат на правосъдното произвеждане Fox News заплати на Dominion съвсем 800 милиона $ по извънсъдебно съглашение. На фона на следствието  срещу Доналд Тръмп за подправяне на документи, Тъкър Карлсън интервюира някогашния президент на Съединени американски щати, изявлението беше от 250 милиона души.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР