Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува държавния глава Джо

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува държавния глава Джо
Коментари Харесай

Доналд Тръмп разкритикува Байдън за Северен поток 2

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкритикува президента Джо Байдън, че той и неговата администрация стопираха да попречват построяването на газопровода " Северен поток 2 ". Той сподели това на конгреса на републиканците в Северна Каролина, оповестява ТАСС, представени от БГНЕС.
" Администрацията на Байдън прави оценка Америка по-малко. 48 хиляди работни места бяха изгубени заради решението на Байдън в първия му ден на президентство да анулира строителството на тръбопровода „ Keystone XL “. Той реши да спре строителството на нашия газопровод, само че утвърди построяването на съветският Северен поток 2 ", сподели той.
 Каква е мярката за триумфа на срещата на Байдън с Путин? Каква е мярката за триумфа на срещата на Байдън с Путин?
Бившият дипломат на Съединени американски щати в Русия Майкъл Макфол предлага в американското издание The Washington Post на президента Джо Байдън по време на...
Републиканецът също по този начин означи, че макар дейното опълчване на Русия по време на неговото председателство, той има " доста положителни връзки с съветския президент Владимир Путин ".
На 21 май Съединени американски щати добави към своите санкционни описи 13 кораба и три съветски организации, участващи в построяването на „ Северен поток 2 “. Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен удостовери на 19 май, че Вашингтон се е отказал от налагането на наказания против „ Nord Stream 2 “ AG, оператора на Nord Stream 2, и неговия основен изпълнителен шеф Матиас Варниг. Според него това решение е в националните ползи на Съединени американски щати.
" Северен поток 2 " е план за разширение на съществуващия газопровод " Северен поток ", свързващ Русия и Германия по дъното на Балтийско море, заобикаляйки директните страни: Украйна, Беларус, Полша и други източноевропейски и балтийски страни. Тръбопроводът като цяло повтаря трасето на първия „ Северен поток “ “, само че стартира не край Виборг, а покрай Уст-Луга. Минава през изключителните стопански зони и териториални води на пет страни - Русия, Финландия, Швеция, Дания и Германия. Общата дължина на газопровода е 1,23 хиляди км.
 
 Руските и американски дипломати са под пара за срещата Путин-Байдън Руските и американски дипломати са под пара за срещата Путин-Байдън
" Лидерите ще обсъдят необятен кръг от неотложни въпроси, като задачата ни е да възстановим предвидимостта и стабилността в връзките сред...
Всичко за Северен поток 2 може да следите
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР