Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп пристигна в Ню Йорк,

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп пристигна в Ню Йорк,
Коментари Харесай

Заради подкуп към порнозвезда: Доналд Тръмп се явява пред съда в Ню Йорк

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп дойде в Ню Йорк, където ще се яви пред съда по обвинявания за нерегламентирани заплащания на порнозвезда по време на предизборната му акция през 2016 година

Полицията в града е в подготвеност за безредици.

Той е свикан да се яви пред прокурор и да се съобщи

Това е невиждан миг в американската история, тъй като за първи път против някогашен държавен глава е повдигнато обвиняване за престъпно закононарушение. Очаква се през днешния ден Тръмп да се съобщи на управляващите в Манхатън.

Изслушването би трябвало да стартира малко след в 14 ч. локално време. Защитата на Тръмп ще пледира, че той е почтен. Заради ограничения за сигурност към момента не е ясно по какъв начин той ще дойде в съда. Бившият президент няма да бъде с белезници, само че ще му вземат отпечатъци и ще бъде фотографиран. Какви и какъв брой ще бъдат обвиняванията и детайлности за тях - към момента не са ясни. 

Той е свикан да се яви пред прокурор във вторник

По-рано Тръмп написа в обществените мрежи, че " Ще направи Америка още веднъж велика и е жертва на лов на вещици ". Полицията в Ню Йорк е засилила ограниченията за сигурност поради вероятни вълнения, защото има плануван протест в поддръжка на Тръмп. Вечерта той би трябвало да се върне в имението си във Флорида, където ще направи послание.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР