Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп предположи, че кокаинът, намерен

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп предположи, че кокаинът, намерен
Коментари Харесай

Тръмп за намерения в Белия дом кокаин: За Байдън и сина му е бил

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп допусна, че кокаинът, открит в Белия дом, може да е бил предопределен за сегашния американски президент Джо Байдън или за сина му Хънтър.

" Наистина ли някой има вяра, че кокаинът, открит в западното крило на Белия дом, напълно покрай Овалния кабинет, е предопределен за приложимост от някой различен, с изключение на от Хънтър и Джо Байдън ", написа Тръмп в обществената си мрежа Truth.

Той има вяра, че " подправените медии " скоро ще стартират да настояват, че е имало " доста малко кокаин " и че откритият прахуляк е бил " в действителност елементарен аспирин ", и " цялата история ще излезе нескрито ".

" Къде са записите от наблюдението на Белия дом, (...) които бързо ще покажат от кое място е пристигнал кокаинът в Белия дом? Те към този момент знаят отговора, само че той евентуално не им харесва ", сподели някогашният президент.

По данни на Сикрет сървис на 2 юли в част от Белия дом, употребена от личния състав, са открити следи от бяло вещество, а част от постройката е била евакуирана поради случая. Веществото е изпратено за проучване, което удостоверява, че става въпрос за кокаин.

Все още не е известно по какъв начин тъкмо кокаинът е попаднал в Белия дом. В момента се организира следствие.

През 2014 година синът на Джо Байдън Хънтър Байдън беше отхвърлен от запаса на Военноморските сили на Съединени американски щати поради приложимост на опиати. Според нея през лятото на 2013 година синът на вицепрезидента, който е възнамерявал да работи в пресслужбата на Военноморски сили, е минал тест за опиати, който е дал позитивен резултат за кокаин.

Американските медии неведнъж са съобщавали за връзките на Хънтър Байдън с опиати, изключително с кокаин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР