Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Германия е заложник на Русия

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския дефинира Германия като пленник на Русия, имайки поради казуса с газопровода "Северен поток-2 ".

Очаква се оборудването да стартира да доставя съветски газ за Германия през Балтийско море. Това обтегна връзките сред Берлин и Вашингтон на фона на рецесията на украинската граница.

"Наистина се пробвах да убедя Ангела Меркел да не подписва договорката за газопровода, тъй като ѝ споделих, че Германия ще бъде пленник. И тя е тъкмо това, пленник на Русия ", съобщи експрезидентът за телевизия "Фокс бизнес ", заяви Българска телеграфна агенция.

Тръмп разкритикува и наследника на Меркел, канцлера Олаф Шолц, за вчерашната му конференция с президента Джо Байдън в Белия дом - укори го, че въобще не е загатнал газопровода и не е бил съответен в изявленията си.

Шолц не загатна "Северен поток-2 " на конференцията, само че даде обещание, че Германия ще работи по изцяло консенсусен метод за глобите, които може да бъдат наложени по отношение на рецесията към Украйна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР