Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп подчерта на митинг,

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп подчерта на митинг,
Коментари Харесай

Тръмп: САЩ се провалят като нация, защото имаме най-лошият президент в историята

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп акцентира на протест, в Маями, Флорида, че страната в този момент е в крах и е " пропадаща нация ", тъй като " имаме най-лошият президент в историята ".

Тръмп още веднъж упрекна администрацията на президента Джо Байдън за " най-високата инфлация от 50 години ", наред с възходящото геополитическо напрежение. Той също по този начин сподели, че американският фондов пазар " приключи най-лошата първа половина на годината от 1872 година насам ".

Бившият президент акцентира, че страната е изгубили своята енергийна самостоятелност, прекратявайки " изследването и производството на нефт в Съединените щати тъкмо когато цените доближиха най-високото си равнище за всички времена ".

Завършвайки речта си, той акцентира, че Републиканската партия " няма да разреши този смут да продължи " и " ще направи Америка още веднъж велика ".

Междинните избори в Съединените щати ще се проведат във вторник, 8-и ноември. Провеждат се избори за всичките 435 места в Камарата на представителите, както и 35 от 100-те места в Сената. Демократите завоюваха през 2020 година Камарата на представителите с 222 против 213 за Републиканската партия и държат Сената при числено тъждество 50-50, само че с решаващия глас на вицепрезидента Камала Харис.

Прогнозите на FiveThirtyEight в този момент дават на републиканците 83% късмет да завоюват Камарата на представителите на утрешните междинни избори и 54% късмет да завоюват болшинство и в Сената. Има 53% късмет републиканците да завоюват и двете камари, 30% късмет демократите да запазят болшинство в Сената, до момента в който републиканците завоюват Камарата, и 16% късмет демократите да запазят болшинството си и в двете камари на Конгреса на Съединени американски щати.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР