Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп напусна като буря

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп напусна като буря
Коментари Харесай

Тръмп напусна съда по време на заключителните аргументи в процеса за клевета

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп напусна като стихия заключителните причини на процеса си за клюка, защото юристът на Е. Джийн Карол прикани журито да присъди минимум $24 милиона обезщетение за „ бурята от ненавист “, породена от Тръмп.

80-годишната Карол търси минимум 10 милиона $ за това, че Тръмп я е клеветил през юни 2019 година, когато беше в Белия дом, като отхвърли изказванието й, че я е изнасилил в средата на 90-те години. Тя сподели, че мненията на Тръмп са я предиздвикали да бъде подложена на четири години и половина непрекъснати офанзиви, в това число смъртни закани.

В заключителните си причини във федералния съд в Манхатън в петък, юристът на Карол Робърта Каплан прикани правосъдните заседатели да санкционират Тръмп за това, че настойчиво е лъгал за клиента си и е унищожил репутацията й на публицист, разказващ истината.

„ Всички би трябвало да съблюдаваме закона “, сподели Каплан. „ Доналд Тръмп обаче се държи по този начин, като че ли тези правила и закони просто не се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР