Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп каза във вторник

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп каза във вторник
Коментари Харесай

Тръмп е убеден, че ще бие с разлика

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп сподели във вторник на събитие в Уиндъм, Ню Хемпшир, че е доста по-напред от други претенденти за президент през 2024 година в социологическите изследвания.

" Убиваме всички в анкетите. И просто не с малко “, сподели Тръмп и добави, че той е с " 40-50 пункта " пред останалите републикански претенденти.

Според осреднено изследване, събрано от FiveThirtyEight, Тръмп е желан да завоюва номинацията на републиканците с поддръжката на 53,3% от участниците в изследването, следван от губернатора на Флорида Рон Десантис с 15%.

На същото събитие Тръмп уточни, че неговият правоприемник Джо Байдън " не може да бъде непоколебим към Китай ", потвърждавайки, че Байдън е получил " доста пари “ от азиатската страна и китайците " знаят прекалено много " за него.

Тръмп също по този начин подлага на критика " нечестивия " Байдън за това, че е разрешил на китайски дирижабли да летят над Съединени американски щати и над американски нуклеарни обекти.

Бившият президент сподели още, че страната е налагала " мир посредством мощ " с него в Белия дом, добавяйки, че неговото държавно управление се е измъкнало от войни и че Америка е уважавана и че другите страни " не са си играли игри ", в това число по отношение на търговията.

Той повтори, че съветският президент Владимир Путин е видял обстановката като миг на уязвимост на Вашингтон и по-късно е решил да влезе в Украйна, което Тръмп твърди, че не би се случило с него като водач на Съединени американски щати.

Тръмп също по този начин твърди, че Китай ще употребява изтеглянето на Съединени американски щати, с цел да " окупира " военновъздушната база Баграм в Афганистан.

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп съобщи във вторник, че администрацията на неговия правоприемник Джо Байдън го упреква в опит да го победи на президентските избори през 2024 година

Тръмп се развихри в допълнение, потвърждавайки, че " лъжливият " и " подкупен " Байдън е наредил на основния си прокурор да го арестува, тъй като републиканецът го изпреварва в анкетите. Той добави, че няма да може да върви на повече предизборни събития, тъй като ще бъде заставен да седи в съда по обвинявания в " нелепости ".

Бившият президент на Съединени американски щати обаче настоя, че демократите са " малко неправилно пресметнали " и обвиняванията в действителност са му помогнали да се изкачи в анкетите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР