Бившият президент на Русия и съюзник на настоящия Владимир Путин,

...
Бившият президент на Русия и съюзник на настоящия Владимир Путин,
Коментари Харесай

Медведев заговори за апокалипсис. Защо може да се случи

Бившият президент на Русия и съдружник на сегашния Владимир Путин, Дмитрий Медведев, съобщи в коментар, оповестен тази заран, че продължаващите оръжейни доставки за Украйна основават риск от световна нуклеарна злополука, заяви Ройтерс.

Последните мнения на Медведев, който е зам.-председател на съветския Съвет за сигурност, са в унисон с нуклеарните предизвестия на Путин през предходната седмица и с изявлението му в неделя, в което той показа борбата на Москва със Запада като екзистенциална борба за оцеляването на Русия и на съветския народ.
-->
" Разбира се, наливането на оръжия може да продължи (...) и да предотврати всяка опция за възобновяване на договарянията ", споделя Медведев в мнения, оповестени в ежедневника " Известия ".

" Противниците ни вършат тъкмо това, като не желаят да схванат, че задачите им сигурно ще доведат до цялостно крушение. Загуба за всеки. Колапс. Апокалипсис. В който забравяш за епохи за тогавашния си живот, до момента в който руините не престанат да излъчват радиация ", декларира Медведев.

Агенцията разяснява, че апокалиптичната изразителност на някогашния съветски президент се преглежда като опит да разколебае НАТО и западните съдружници на Киев да се замесят още повече в продължаващата към този момент една година война, в която Москва претърпя редица неуспехи на бойното поле.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР