Бившият президент и премиер на Русия заяви, че продължаващите оръжейни

...
Бившият президент и премиер на Русия заяви, че продължаващите оръжейни
Коментари Харесай

Медведев: Оръжейните доставки за Украйна създават заплаха от ядрена катастрофа


Бившият президент и министър председател на Русия съобщи, че продължаващите оръжейни доставки за Украйна основават риск от световна нуклеарна злополука. Тези си разсъждения той написа в дълга публикация, отдадена на разпада на Съюз на съветските социалистически републики и войната в Украйна, оповестена в " Известия ".

, който е зам.-председател на съветския Съвет за сигурност, са в унисон с нуклеарните предизвестия на Путин през предходната седмица.

„ Разбира се наливането на оръжия може да продължи и да предотврати всяка опция за възобновяване на договарянията. Противниците ни вършат тъкмо това, като не желаят да схванат, че задачите им сигурно ще доведат до цялостно крушение. Загуба за всички. Колапс. Апокалипсис. В който забравяш за епохи за тогавашния си живот, до момента в който руините не престанат да излъчват радиация “, споделя Медведев в мнения, оповестени в ежедневника „ Известия “.

Той прибавя, че Русия няма да допусне сходно нещо.

„ И ние не сме сами в този блян. Западните страни и техните спътници са единствено 15% от популацията на света. Ние сме доста по-многобройни и доста по-силни. Тихата мощ на нашата велика страна и престижът на нейните сътрудници са ключът към запазването на бъдещето на целия свят ", написа в коментарната си публикация Медведев.

Смята се, че апокалиптичната изразителност на някогашния съветски президент се преглежда като опит да разколебае НАТО и западните съдружници на Киев да се замесят още повече във война.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР