Бившият президент и министър-председател Дмитрий Медведев и понастоящем заместник-председател на

...
Бившият президент и министър-председател Дмитрий Медведев и понастоящем заместник-председател на
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев, който просто мрази...

Бившият президент и министър-председател Дмитрий Медведев и понастоящем заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, разгласява във вторник сутринта в канала си в Telegram извънредно остра обява в подтекста на съветската инвазия в Украйна.

" Често ме питат за какво постовете ми в Telegram са толкоз сурови. Отговорът е - тъй като ги ненавиждам. Те са копелета и мръсници. Те желаят гибел за нас, за Русия. И до момента в който съм жив, ще направя всичко допустимо те да изчезнат ", се споделя в обявата.

Медведев не е изяснява кого тъкмо има поради под обекта само че омразата си.
 Снимка 576796
Източник:

През януари 2020 година Медведев пое поста на заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия много ненадейно откакто дълги години беше апетитен като дясната ръка на Владимир Путин, като даже с него си " размениха " постовете на министър председател и президент, с цел да бъде изпълнено конституционното ограничаване за мандатността. Все отново длъжността заместник-секретар на Съвета за сигурност бе основана особено за него, такава не съществуваше преди, а ръководител е Владимир Путин. За две години обаче Дмитрий Медведев мина на назад във времето и рядко се чуваше неговия глас. От началото на нашествието на Русия в Украйна той се трансформира в един от главните представители на съветските позиции и то се отличава с най-острите измежду тях.

Най-често е писал отрицателно за управляващите на Украйна, Европейския съюз и Съединени американски щати, а самият профил в обществената мрежа той си направи при започване на войната на Русия в Украйна.

Медведев има съвсем 359 000 почитатели. В рамките на половин час днешната му обява е прочетена от 388 хиляди души.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР