Бившият президент Доналд Тръмп каза, че вярва, че Върховният съд

...
Бившият президент Доналд Тръмп каза, че вярва, че Върховният съд
Коментари Харесай

Тръмп вярва, че SCOTUS ще се „намеси“ в казуса с бюлетините на държавата, „няма да отнеме гласа на хората“

Бившият президент Доналд Тръмп сподели, че има вяра, че Върховният съд на Съединени американски щати ще се „ намеси “ и отсъди в негова изгода, като го остави на първичните избори през 2024 година в цялата страна макар провокациите, като сподели на Шон Ханити от Fox News, че има вяра, че съдиите във Върховния съд „ няма да лишават вота на хората “.

Тръмп седна за извънредно изявление в Ню Хемпшир с Шон Ханити от Fox News. Интервюто беше излъчено в четвъртък вечерта по Fox News Channel и пристигна единствено дни преди първите първоначални избори в щата Гранит, планувани за вторник, 23 януари.

Няколко щата, като Мейн и Колорадо, са желае да в профил Тръмп от първичното гласоподаване на Републиканската партия през 2024 година в щата, цитирайки раздел 3 от 14-та корекция в конституцията на Съединени американски щати или „ Клаузата за дисквалификации “.

Кандидат за президент на Републиканската партия, някогашен президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп показва поддръжниците си в края на избирателен протест в Atkinson Country Club на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР