Бившият претендент за титлата на UFC в средна категория Йоел

...
Бившият претендент за титлата на UFC в средна категория Йоел
Коментари Харесай

Две големи ММА организации не искат Йоел Ромеро

Бившият кандидат за купата на UFC в междинна категория Йоел Ромеро към този момент е свободен сътрудник и ще би трябвало да си търси нова организация. За негово страдание две от водещите организации в Съединени американски щати не го желаят. Ариел Хелуани споделя, че Bellator и PFL няма да се борят за подписа на коравия войник от Куба.

43-годишния войник е изгубил 3 от последните си 4 борби в ММА и това е една от аргументите UFC да се разделят с него. Той към този момент не е първа младост, а в последната си борба за купата с Израел Адесаня подходи доста несериозно. " Solder of God " загуби с решение, само че не сподели нищо в клетката и това вбеси Дейна Уайт, който съжали, че му е дал следващ късмет.

Той може да се похвали с това, че 4 от последните му 5 борби в UFC бяха за купата в междинна категория. Ромеро стана първият войник в историята на UFC, който се проваля на кантара в две следващи борби за купата. За благополучие има и такива, които желаят опитния деец и измежду тях са организацията за борби с голи ръце BKFC и съветската ММА верига FNG. Вижте тази обява в Instagram.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР