Бившият премиер и съпредседател на Продължаваме промяната“ Кирил Петков хвърли

...
Бившият премиер и съпредседател на Продължаваме промяната“ Кирил Петков хвърли
Коментари Харесай

Коледна бомба! Кой сви сармите на Кирил Петков?

Бившият министър председател и съпредседател на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков хвърли следващата бомба. Той разкри пред " Стандарт ", че с изключение на ориста на многострадалния втори мандат за сформиране на постоянно държавно управление, който Политическа партия чака от президента, ориста на трапезата на Бъдни вечер и Коледа също е в неговите ръце.

Експанзивният политик постоянно подготвя нечетния брой постни ястия за бъднуването – от сармичките с лозов лист и кисело зеле, през пълнените с ориз чушки и постния зрял фасул.
-->
Съпругата му – канадката Линда, напълно е приела родните обичаи за празничните софри по Коледа и, въпреки да е известна кулинарка, в никакъв случай не се намесва в приготовленията за тях. Още повече, че през тези дни е затрупана с поръчки за безглутеновите си торти и напълно се е отдала на сладкарството.

На Коледа фамилията ще вкуси от истинските сладкиши дружно със скъпите посетители, които чака. Това е огромната им щерка Ванеса, която ще се завърне от Съединени американски щати за Коледа. И бащата на Кирил Петков – Петко Петков, който ще посреща празниците дружно с цялото семейство на сина си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР