Бившият председател на на БСП Михаил Миков нападна остро настоящия

...
Бившият председател на на БСП Михаил Миков нападна остро настоящия
Коментари Харесай

Миков със смазваща критика към Нинова - с нея БСП нямала бъдеще

Бившият ръководител на на Българска социалистическа партия Михаил Миков атакува остро сегашния водач на партията Корнелия Нинова по отношение на резултатите от локалните избори.

" Отлично показване " - единствено това още не сме чули, това е в кръга на шегата. Истината е много по-мрачна. Перспективата на Българска социалистическа партия от този резултат е най-неприятното. Бодряческото отчитане на изборите от управлението е още по-неприятно ", посочи той в утринния блок на Би Ти Ви.

Според Миков след триумфа на Българска социалистическа партия на президентските избори партията непрестанно бележи спад в поддръжката.

Според Миков има размиване на облика на Българска социалистическа партия, така се дава поддръжка безпринципно, в това число и вдясно. Той даде за образец и обстоятелството, че във Варна социалистите в обищнския съвет са подкрепили ръководителя на ГЕРБ.

Бившият ръководител на Българска социалистическа партия дефинира като тежък резултат за всички партии фактът, че 50% от гласоподавателите на се дали своят вот.

Той акцентира в умозаключение, че без изчистване на идейния ѝ облик - левия профил, който показва болшинството българи, тези 50% негласували да повярват, че Българска социалистическа партия пази техните ползи, Българска социалистическа партия няма изключително ярко бъдеще, очевидно и от тези изборни резултати. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР