Бившият председател на антикорупционната комисия и настоящ консул на страната

...
Бившият председател на антикорупционната комисия и настоящ консул на страната
Коментари Харесай

Пламен Георгиев е започнал да разрушава незаконните постройки на терасата си

Бившият ръководител на антикорупционната комисия и сегашен консул на страната ни във Валенсия Пламен Георгиев непринудено е почнал да унищожава противозаконните постройки на терасата си в София, видя " По света и у нас ".

Днес по обед част от покрива на близо 60-те квадрата противозаконни навеси беше отстранен.

Първоначално Георгиев имаше желание да апелира заповедта за събарянето, защото бил купил парцела с към този момент издигнати сауна и барбекю на общата тераса на блока, за които общината е имала информация още от 2012 година. В следствие, той отдръпна жалбата си по гледище на премиера.

От контрола по строителството в регион " Слатина " оповестиха, че откакто Георгиев отстрани противозаконните навеси, би трябвало да уведоми инспектората, който ще направи оглед и ще издаде констативен протокол.
 Бившият ръководител на КПКОНПИ Пламен Георгиев с ултиматум от Борисов Бившият ръководител на КПКОНПИ Пламен Георгиев с ултиматум от Борисов
Премиерът Бойко Борисов удостовери, че е сложил ултиматум на някогашния ръководител на антикорупционната комисия Пламен Георгиев - или да събори противозаконни...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР