Бившият председател Кевин Маккарти (R-Калифорния) в сряда предупреди бившия президент

...
Бившият председател Кевин Маккарти (R-Калифорния) в сряда предупреди бившия президент
Коментари Харесай

Маккарти казва, че не критикува Тръмп по телевизията, защото „това го подлудява“

Бившият ръководител Кевин Маккарти (R-Калифорния) в сряда предизвести някогашния президент Тръмп да не концентрира кандидатурата си за преизбиране през 2024 година върху „ отмъщението “, предполагайки, че Тръмп ще загуби без оптимистично обръщение.

„ Не го подлагам на критика по малкия екран, тъй като не считам, че е вярно, и знам, че това го подлудява “, сподели Маккарти пред репортера на New York Times Андрю Рос Соркин на срещата на върха на DealBook, когато обсъждаха някогашния президент.

Макарти сподели, че той и Тръмп имат „ забавна връзка “, като сподели на Соркин, че не е очаквал някогашният президент да го поддържа, когато беше свален от поста ръководител през октомври. Той сподели, че двамата „ имат доста ясни персонални диалози за това накъде отиваме “ и че Тръмп е „ негов човек “.

Въпреки някои разнообразни гледни точки, Маккарти поддържа, че „ Америка би била по-силна “, в случай че Тръмп беше Кандидатът за президент на Републиканската партия за 2024 година, прогнозирайки, че „ в случай че Байдън е претендентът на демократите, Тръмп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР