Бившият пилот във Формула 1 Ралф Шумахер сподели своето мнение

...
Бившият пилот във Формула 1 Ралф Шумахер сподели своето мнение
Коментари Харесай

Шумахер каза защо Ферари скоро няма да настигне Ред Бул

Бившият водач във Формула 1 Ралф Шумахер показа своето мнение по отношение на представянето на Ферари от началото на сезон 2023 и разяснява за какво Скудерията няма да може да заличи бързо пасива, който има по отношение на отбора на Ред Бул.

По думите на германеца огромният проблем за „ Черните кончета “ си остава надеждността на SF-23. Той също по този начин добави, че за Ферари ще бъде мъчно да промени цялостната идея на болида поради съществуването на тавана на бюджетите.
 Ферари записва най-слабото си начало на сезона от 2009 насам Ферари записва най-слабото си начало на сезона от 2009 насам
„ Могат ли Ферари да стопят разликата? Не мисля. Аз имам вяра, че Ферари към момента имат проблеми с надеждността, а промяната на концепцията няма да е лесна. Не би трябвало да забравяме, че в този момент има таван на бюджетите. Така че за тимовете няма доста благоприятни условия за харчене на пари. Точно заради тази причина стопяването на разликите може да отнеме повече време. Три седмици (пауза сред Австралия и Азербайджан) минават доста бързо, тъй като ти работиш старателно, с цел да си сигурен, че подобренията, които подготвяш, дават нужните резултати “, съобщи Шумахер пред Sky Germany.
 Ферари приготвя ревизирана версия на SF-23 за Ферари приготвя ревизирана версия на SF-23 за " Имола "
След първите три старта за годината Ферари заема четвъртото място в класирането при конструкторите с едвам 26 точки на своята сметка. Пасивът на Скудерията по отношение на водачите от Ред Бул е цели 97 пункта. По-плашещото за „ Черните кончета “ е, че разликата сред тях и заемащият третото място тим на Мерцедес е 30 точки.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР