Бившият пилот от Формула 1 Ян Ламерс се съмнява дали

...
Бившият пилот от Формула 1 Ян Ламерс се съмнява дали
Коментари Харесай

Експертът от Формула 1 е сигурен, че Макс Верстапен е достигнал връх на фона на сравнението на „нагласата“ на Лионел Меси

Бившият водач от Формула 1 Ян Ламерс се съмнява дали Макс Верстапен ще успее да усъвършенства своята „ специфична “ акция за 2023 година – и има вяра, че идващите години ще го създадат в действителност да покаже какво е постигнал.

26-годишният Верстапен се втурна към третата си поредна купа от Световния шампионат, откакто завоюва 19 от 22 надпревари. Това разруши неговия предходен връх от 15 от предходния сезон, като съотборникът му в Ред Бул Серхио Перес завоюва две победи, а Карлос Сайнц от Ферари завоюва една победа.

Люис Хамилтън не съумя да завоюва съревнование за втора поредна акция, до момента в който Верстапен приключи с големите 290 точки над втория Перес в класирането на водачите. Това беше преобладаващ сезон от холандеца, само че Ламерс не счита, че Верстапен ще може да се оправи по-добре от своите 575 точки от 22 надпревари.

Когато го попитаха за акцията на Верстапен, той сподели на холандското издание на Motorsport.com: „ Колко по-добро може да го имате? Мисля, че бъдещето ще покаже к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР