Бившият партньор на звездата от Първи срещи“ можеше да е

...
Бившият партньор на звездата от Първи срещи“ можеше да е
Коментари Харесай

Бившето гадже на звездата от „Първи срещи“ „удуши дъщеря им, преди да ги качи и двамата в камиона“

Бившият сътрудник на звездата от „ Първи срещи “ можеше да е удушил двегодишната им щерка, преди да се качи в камион в убийство- самоубийство, разкри следствие.

Ашли Хенри, на 35 години, се прибирал към Лестършър от отмора през уикенда в Скегнес с щерка си Ория, когато излязъл от платното и блъснал насрещно тежкотоварен автомобил на A153 сред Ръскингтън и Ануик.

И той, и Ория починаха на място на 18 юни предходната година, а при следствие в кметството на Гримсби беше казано, че е евентуално двегодишното дете да не е било живо по време на конфликта. Патолог разпознава редица характерности, с цел да потвърди, че това е по този начин, само че сподели, че не е допустимо да се дефинира по какъв начин тъкмо е умряло дребното дете.

И в този момент регионалният коронер за Голям Линкълншър Джейн Уилкс постанови, че Ория е била нелегално убита от татко си, който се е самоубил.

„ Ория беше ли жива по време на злополуката? Лекарят сподели, че е била евентуално не и неговите доказателства бяха безапелационни. Нямаше гаран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР