Бившият номер 1 в света Новак Джокович призна, че не

...
Бившият номер 1 в света Новак Джокович призна, че не
Коментари Харесай

Джокович може да пропусне сезона на трева


Бившият номер 1 в света Новак Джокович призна, че не знае дали ще вземе присъединяване в идния сезон на трева, откакто загуби трагично на четвъртфиналите на Ролан Гарос през вчерашния ден.

Шампионът от 2016-та година бе надвит от италианската сензация Марко Чекинато в четири сета, като по време на мача на няколко пъти бе третиран от физиотерапевта за болки във врата. „ Имах няколко дребни казуса, само че нищо изключително. Не желая в този момент да приказвам за това. Не знам какво ще върша от тук-нататък. Току-що напуснах корта. Не мога да дам никакви отговори сега. В момента не мога да мисля за тенис “, показа разочарованият Джокович пред публицистите.

Той отдаде заслуженото на своя противник. „ Много тежка загуба, само че не най-тежката в кариерата ми. Той заслужаваше да завоюва. Познавам го добре, страховит човек е. От друга страна, постоянно е тежко да си тръгнеш надвит. Смятах, че тук имам огромен късмет да стигна най-малко едно ходило по-нагоре, само че това не се случи “, разяснява сърбинът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР