Бившият нидерландски национал Марк Овермарс няма да работи в професионалния

...
Бившият нидерландски национал Марк Овермарс няма да работи в професионалния
Коментари Харесай

ФИФА изхвърли голямо име от футбола

Бившият нидерландски национал Марк Овермарс няма да работи в професионалния футбол най-малко една година поради непристойно държание към служителки на Аякс Амстердам, разгласи локалният вестник NRC. Според информацията, наказването е наложено от ФИФА.

Овермарс, огромна звезда с Аякс, Арсенал и Барселона, напусна управителен пост в Аякс през февруари 2022, признавайки си за провинението. Той е изпращал неприлични известия и фотоси на няколко дами от клубните офиси.

Независим състезателен арбитражен съд глоби Овермарс в границите на нидерландския футбол, само че локалната федерация изиска от ФИФА да направи наказването световно. Бившият състезател е известен за крайното решение, само че към момента не е подготвен за обществен коментар.

След като напусна Аякс, Овермарс стартира работа като механически шеф на белгийския Роял Антверп.

Бързо и технично крило, като футболист той бе любим на почитателите на тимовете, чиито екипи носи, изключително в Аякс и Арсенал. С " топчиите " през 1998 година печели втория дубъл на клуба - купа и купа на Англия, с Аякс е 3 кратен първенец, притежател на Шампионската лига, Суперкупата на УЕФА и Междуконтиненталната купа през 1995 година

Българска телеграфна агенция

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР